» » » Goedkoopste en snelste webdesigners van Nederland

Goedkoopste en snelste webdesigners van Nederland

Zelf een website maken?

Zo’n 5 tot 10 jaar geleden was het nog normaal dat je duizenden euro’s moest betalen om een eenvoudige website te laten maken. Tegenwoordig is dat – gelukkig – anders. Providers wekken de indruk dat je ook zelf een website kunt maken ….. hmmmm …. zo eenvoudig is het voor de meesten van ons nu ook weer niet.

Door de vele mogelijkheden en de ‘rijping’ van het WordPress CMS kunnen websitebouwers zich vandaag de dag voor het grootste deel van hun tijd bezighouden met inhoud en opmaak. WordPress regelt de techniek, en dat scheelt een hele boel tijd, geloof me. Maar dat gaat niet vanzelf: ook WordPress moet je ‘leren’. En dat kost jou weer tijd. Tijd die je ook kunt besteden aan het zoeken en vinden van klanten.

Nu kun je natuurlijk besluiten om die leercurve zélf door te gaan. Om zélf WordPress te leren zodat je zélf je website kunt maken. Maar om echt alles eruit te halen, om precies die opmaak en layout te krijgen die jij mooi vindt …. ai …. dat kost je weken van je tijd. Dan is het handiger om de bouw van je site uit te besteden aan een buro.

En dan gaat het fout: veel buro’s die al langer actief zijn rekenen nog steeds enorme bedragen voor het in elkaar steken van een eenvoudige site. Zij denken dat het nog steeds 2010 is. Bedragen van 1000 tot 2500 euro zijn heel normaal. En let’s face it: als kersverse ZZP-er of startende ondernemer zijn er dagen dat je minder verdient, toch?

Website door SiteVandaag laten maken

Daarom doet Sitevandaag.nl het anders:

Wij bouwen voor jou in één dag voor 199 euro een professioneel vormgegeven WordPress site.
Dat werkt echter alleen als we van tevoren een paar afspraken maken:
– Jij hebt de afbeeldingen die je op je site wilt hebben al verzameld
– De teksten die je op je site wilt hebben heb je ook al klaar
– Je hebt al nagedacht over hoe je site eruit moet gaan zien
– Je hebt een middag beschikbaar om bij ons op kantoor de puntjes op de I te zetten

Natuurlijk helpen wij je graag bij die voorbereidingen!

Deel dit artikelShare on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Laat een Reactie Achter