IBAQ: Een nieuw label erbij

IBAQ - ICT voor bakkers

IBAQ - ICT diensten voor bakkers

Het was even stil aan onze kant. Een aantal weken heeft u even niets van ons gehoord. Maar we hebben niet stil gezeten, sterker nog: we waren heel erg druk met het opzetten van een nieuw label: "IBAQ, ICT diensten voor bakkers". We gebruiken onze kennis en vaardigheden, waarmee we u de afgelopen jaren zo hebben geholpen, nu óók voor deze specifieke doelgroep.
Wellicht heeft u gehoord over de EU-regelgeving omtrent voedingswaarden en allergenen informatie bij producten op het gebied van voeding en dranken. Deze EU-regelgeving bestaat al enkele jaren en wordt bovendien elk jaar verder aangescherpt. Sinds dit jaar wordt er nu ook streng op gecontroleerd en zijn de eerste waarschuwingen en boetes al uitgedeeld.
De gehele voedingsbranche en de bakkers in het bijzonder (bijvoorbeeld broodbakkers, banketbakkers, pizzabakkers en andere "bakkers") zijn op zoek naar goede software en ondersteuning op dit gebied. Die kunnen wij nu ook leveren via ons nieuwe label: www.ibaq.nl

Om de voedingswaarden en allergeneninformatie te berekenen wordt er in deze software een database opgebouwd van alle producten die de betreffende bakker produceert en verkoopt. Van volkorenbrood tot slagroompunt van pizza margherita tot broodje shoarma. En wat is er mooier als u vanuit deze database meteen met één druk op de knop een webwinkel kan vullen? Zie onze demonstratie webwinkel: www.bakkerswebshop.nl
Wij kunnen dit vanaf vandaag aan alle bakkers aanbieden.
Dus: heeft u een bakkerij, een keuken of bereidt u op een andere manier producten in de voedingsindustrie? Dan kunnen wij u zeker helpen als het gaat om het voeren van de juiste etikettering en aan een mooie webwinkel die automatisch up-to-date gehouden wordt.