snel een website bouwen - hoe werkt het

Snel een website laten bouwen in WordPress - Ons stappenplan:

Snel en goedkoop een website laten bouwen door ons is direct winst voor jou. Met ons stappenplan kun je binnen 1 dag je website online hebben:

Stap 1: Maak direct een afspraak

Bel 0348-480619 voor meer informatie en het inplannen van de dag dat we voor jou snel een website bouwen in WordPress.

 

Stap 2: Lever je teksten, afbeeldingen en andere content aan

Stuur ons al het materiaal (foto's, teksten, logo's informatie over je huisstijk, videomateriaal enzovoorts) die je op de website kwijt wilt. We geven je hier graag advies over.

 

Stap 3: Samen ontwerpen we de website

Samen met jou bepalen we eerst wat het DOEL van jouw website is. Dat bepaalt wat er op de nieuwe site gezet gaat worden en hoe dit er uit moet komen te zien. Je geeft dus zelf aan hoe je het wilt hebben en samen met onze kennis en ervaring levert dat een goed resultaat.
Door het samen te doen, leer je meteen hoe je site in elkaar zit en hoe je die zelf kunt veranderen of aanvullen als dat later nodig of gewenst is. We maken gebruik van WordPress met veelgebruikte standaard basis plug-ins en moderne thema's. Dus geen speciale (en daarmee vaak kostbare) onderdelen.
Met de meeste van deze thema's hebben wij al uitgebreide ervaring mee. Die kunnen we dus snel aanpassen aan jouw wensen. 

 

Stap 4: Bouwen van de site

Snel een website bouwen start met het kiezen van een domeinnaam en het aanvragen van een server hiervoor, vervolgens installeren we emailboxen met bijbehorende emailadressen en regelen we een aantal noodzakelijke accounts (o.a. bij Google). Daarna zullen we samen een lang en goed gesprek hebben over de opzet, layout, inhoud en gewenste functies van je site. Daarna volgt het technisch opzetten van de site zelf en het installeren van WordPress en de noodzakelijke plugins en uiteraard het gekozen thema. In deze stap gaan we samen de "content" aanbrengen: het schrijven van stukken tekst en het plaatsen van de foto's of videofilms. Eventueel kunnen we andere of aanvullende plaatjes en foto's direct van het internet halen om erbij te zetten. Tijdens het aanbrengen van de content is de site eigenlijk al actief en zichtbaar op het internet!

 

Stap 5: Afronding

Na de eerste oplevering van je site krijg je nog een korte training met instructies hoe je de site verder kan aanvullen en onderhouden.Je krijgt ook altijd 1 maand heldpdesk ondersteuning. In die maand kun je jezelf leren hoe je de site zelf kunt onderhouden. Ook kunnen wij nog dingen wijzigen waar je nog niet helemaal tevreden over bent.
Uiteraard krijg je alle accounts / wachtwoorden / key's netjes in een overzicht mee. Ook het beheerswachtwoord.

Deel dit artikelShare on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+