199 euro : Standaardpakket

Wij doen voor jou altijd het volgende :

 • Wij registreren de door jou gewenste domeinnaam (die moet natuurlijk nog wel vrij zijn). Als je al een domeinnaamregistratie hebt, hoeft dit niet. In dat geval verandert de prijs overigens niet.
 • Wij installeren op dat domein een 'lege' WordPress site, met het door jou gekozen thema. Wij kunnen je helpen met kiezen als je dat wilt.
 • Wij maken de door jou gewenste email-adressen aan zodat je kunt mailen van en naar je nieuwe domeinnaam.
 • Wij maken, indien nog niet aanwezig, accounts voor jou aan bij Google en WordPress.
 • Wij richten de site helemaal in op basis van jouw wensen en de door jouzelf aangeleverde teksten, afbeeldingen, kleurschema's enzovoorts. Op de pagina 'wat krijg ik?' kun je precies lezen wat we verder nog allemaal met je site doen. Zoals het inrichten van backups, social media links en nog veel meer.
 • Wij doen dat allemaal op één dag, werken non-stop en gaan pas naar bed als jij tevreden bent. Heel soms is het dan al héél vroeg op de volgende dag, maar dat vind je hopelijk niet erg.

 

Welke andere kosten komen er nog om de hoek kijken :

 • De kosten voor de domeinnaamregistratie betaal je zelf. Reken op maximaal een tientje per jaar. Dat scheelt ons een hoop administratie (waardoor we onze prijzen laag kunnen houden) en dan ben jij niet helemaal van ons afhankelijk. Het eenmalig registreren van een domeinnaam is gratis, je betaalt daarna een klein bedrag voor de domeinnaam, meestal minder dan een tientje per jaar.
 • De kosten voor het hostingpakket van TransIP betaal je ook zelf. Dit kan vanaf 3 euro per maand. Dat scheelt ons een hoop administratie (waardoor we onze prijzen laag kunnen houden) en dan ben jij niet helemaal van ons afhankelijk. In principe beginnen wij voor jou met een pakket van 3 euro per maand, dat ruim voldoende is. Als je van plan bent duizenden foto's in hoge resolutie op je site te zetten, heb je een groter jasje nodig, en zullen de kosten hoger worden. In dat geval kom je met een tientje per maand al een heel eind.
 • Alle overige zaken die NIET op de pagina wat krijg ik allemaal? vermeld staan.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Extra's - bij de prijs inbegrepen

Extra's

Je krijgt bij ons altijd een werkende website waarmee je prima kunt starten en die je naar hartelust zelf kunt aanvullen, uitbreiden en aanpassen.
Mocht je dat niet zelf kunnen of willen, dan doen wij dat ook graag voor je. 
Dit kan in de meeste gevallen ook binnen dezelfde ene dag gebeuren (met uitzondering van de WooCommerce webshop).
Als je wilt, kan dit ook achteraf. Daar moet je dan een helpdeskabonnement voor kopen in onze winkel.

Digitale Marketing

 • Aanmelden van de site bij Google (zodat je zeker weet dat je site door Google wordt gevonden) en plaatsing op Google Maps
 • SEO opzetten en inrichten

Extra Plugins

 • Installatie en configuratie van een extra plugin die jij graag wilt gebruiken
  Als je een helpdeskabonnement hebt, kun je dit ook naderhand door ons laten doen, voor dezelfde prijs.

Helpdesk

 • Je krijgt bij ons standaardpakket ook gratis één maand toegang tot onze telefonische helpdesk, ter waarde van 10 euro.
 • Als je voor zekerheid kiest, kun je bij ons een helpdesk-abonnement kopen, dat per maand opzegbaar is.
  Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per maand.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Deel dit artikelShare on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+