Je website laten bouwen in WordPress door professionals: Snel en vakkundig

Een nieuwe website bouwen door SiteVandaag. Wij kunnen binnen één dag al een professionele en responsive website voor je neerzetten. En dit al vanaf €199 voor een simpele Onepager of een kleine website met enkele pagina's.

Beste prijs/kwaliteit van NL‎ 

 

OnePager / Kleine website

Razendsnel (en vaak binnen 1 dag) al een website: Ontwerpen, bouwen én direct online zetten, dezelfde dag nog. Het kan echt! VANAF €199. Zie onze webwinkel voor de mogelijkheden en voorwaarden.
Bestel direct

Normale tot grote website

We starten met een 'moodboard' (kleuren en lettertypes), vervolgens ontwerpen we samen met jou de homepage en de andere pagina's en tegelijkertijd bouwen we een prototype van de site. Pas als je tevreden bent, brengen we dit direct online. VANAF €250. Zie onze webwinkel voor de mogelijkheden.
Bestel direct

Webwinkel

Met Woocommerce ontwerpen en bouwen we jouw webwinkel. Eerst als prototype in een afgeschermde testomgeving. Pas als je tevreden, zetten we dit direct online.
VANAF €450. Zie onze winkel voor de mogelijkheden

Bestel direct

Website of webwinkel op maat: Vraag een offerte aan!

Speciale wensen of laat je website zich niet in één van bovenstaande standaardpakketten passen, dan kunnen we je toch helpen. Wij luisteren goed naar jouw specifieke eisen en wensen en zullen daar een passende oplossing bij ontwerpen en bouwen. Op basis van een offerte gaan we graag voor je aan de slag.

Vraag een offerte aan

Standaard versus Maatwerk

Zie onze winkel voor ons uitgebreide scala aan pakketten voor het realiseren van jouw websites. SiteVandaag heeft alle kennis en kunde in huis om voor jou de meest geschikte website te ontwerpen en te bouwen. Volgens jouw eisen en wensen én met een moderne 'look en feel'!
Of je nu een 'OnePager' wilt, een kleine website, een webwinkel of een mega groot fotoarchief, bij ons ben je aan het juiste adres. Zie onze portfolio voor een greep uit de lijst van tevreden klanten.

Deel dit artikelShare on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+