een Website ontwerpen en bouwen

Betaalbaar én binnen een week

Een website ontwerpen en bouwen ... daarbij gaat het níet om het 'versieren' van je website. Waar het om draait is jouw boodschap naar buiten te brengen. Op een duidelijke, heldere en bruikbare manier die uitgaat van duidelijke doelstellingen en een positieve business case.

Bij SiteVandaag weten we dat iedere onderneming (en iedere ondernemer) uniek is. Er is geen enkele andere onderneming die precies gelijk is aan die van jou. Daarom moeten we 'vangen' wat jou uniek maakt en daar je website op afstemmen. Zo zullen websites ook nooit identiek zijn.

een website ontwerpen en bouwen

En hoewel wij alle mogelijke moeite doen om up-to-date te blijven met de nieuws trends in webdesign, willen we ons niet laten afleiden door leukigheidjes. Een website die er goed uitziet is nog niet goed genoeg om te doen wat-ie moet doen: jouw omzet verhogen. Daarom besteden we veel aandacht aan jouw boodschap en aan de gebruikersvriendelijkheid voor de bezoekers van je website.

Als we aan een nieuw project beginnen, word jij onderdeel van ons team. Terwijl wij jouw nieuwe website ontwerpen en bouwen, kun je continu over onze schouder meekijken. Als je denkt dat iets anders kan of moet kun je dat gewoon zeggen, en doen we daar iets mee. Er is immers niemand die jouw bedrijf beter kent dan jijzelf. Op deze manier kunnen we samen beter worden en onze doelen bereiken.